Mentoring

‘Mijn CSD denkt dat er 24 uur in mijn werkdag zit…’

 

‘Leuk dat account managen. Zeker! Blijft alleen vreemd verhaal dat mijn client services director ervan uitgaat dat ik op 6 accounts tegelijk kan werken. En dan ook nog even een eventje voor het eigen bureau erbij doe…’

Dagelijkse kost? Herken jij dat confronterende moment waarop jouw eindverantwoordelijke -nog voordat jij je latte macchiato hebt gehaald- al voor je neus staat en je 10 vragen tegelijk stelt? Simpelweg omdat ie het misschien zelf een beetje vergeten is… Net als jij trouwens. Want het ene project staat beter op je netvlies dan het andere en inderdaad… Eén opdrachtgever kon wel even wachten vorige week. Hij wacht nu écht te lang. Dat is wel waar ja. Hoe behoud jij het overzicht van alle projecten beter en hoe kun jij je eindverantwoordelijke nu eindelijk eens vóór zijn. Haar of hem ’s morgens vroeg bij binnenkomst informeren over de status van de projecten, vóórdat zij of hij aan je bureau staat te blazen… Dat kan!

Ik sta stevig in het accountvak door te werken als freelancer aan bureau- en/of opdrachtgeverskant én ik ben 1:1 mentor van jong accounttalent. Dat deed ik al een paar jaar via RA*W Advertising, nu ook freelance. Zo help ik creative producers en account managers met praktische tips & tools hun soft skills aan te scherpen. Met het doel dat je weer enthousiast aan en naar je werk gaat, effectiever leert werken, meer opdrachten binnenhaalt voor het bureau en vooral de balans in jouw werkende leven efficiënt weet aan te passen en te bewaken.

Zo beklom ik vele bergen in ons vakgebied die jij nu niet meer hoeft te beklimmen. Ben graag de 1:1 gids op jouw groeipad (finance, briefen, planning, klantcontact) in advertising. En ook af en toe buiten die paden. Want dat is jouw manier en meestal de beste en vooral leukste! Ain’t no mountain high enough. Dat gevoel!

Je weet me te vinden voor een (free) kennismakingssessie.

Groeten van mij!